Az ARLI Magyarország Kft. által képviselt, 1962-ben alapított belga JAGA cég formatervezői a fűtőtestek kidolgozásakor klasszikus formaelemekből táplálkozó innovatív műalkotásaikon keresztül frissességet hoznak a dekorációs radiátorok világába, amit a gyártástechnológia tartóssággal és finom megmunkáltsággal ötvöz.
A JAGA egyedi karakterisztikával rendelkező alkotásai könnyedén integrálhatóak egyedi enteriőrökbe, hatalmas szabadságot nyújtva a legkülönbözőbb belsőépítészeti megoldások számára.
A JAGA európai design díjakat nyert radiátorai olyan embereknek kínálják magukat, akik nyitottak az esztétikára, a szimbolikus értékekre, kényelemre, színekre, formákra.


Az „IF design 2000” díjas IGUANA termékcsalád szimbolikus megjelenése a melegségnek, egy gyermekrajz ihlette, érzelemmel töltött design, a fényesen sugárzó Napot megtestesítő műalkotás. Az IGUANA modellekben van meg az a lényeges, természetes, mégis könnyed jellemvonás, amely az igazi melegség érzését idézi elő, modern formába öntve.
Az IGUANA radiátorok rengeteg formában és méretben elérhetőek, bármilyen térbe beilleszthetőek: falra vagy sarokba függesztve, önállóan lábra állítva vagy pedig oszlop köré építve.

Az IGUANA legújabb a generációja az IGUANA PLUS család.
Ugyanaz a sugárzó Napot megtestesítő megjelenés, de egy új, továbbfejlesztett formában, mely csaknem 40%-kal több fűtőteljesítményt garantál anélkül, hogy igazán uralkodna a falon.

Valamennyi IGUANA típus számos kiegészítővel felszerelhető: kis és nagy bükk polc, törölközőtartó rúd, tartórúd akasztókkal.

Iguana Aplano

Az egyenes modell. Fali kivitel 30-féle méret Enyhén strukturált vagy sima...

Iguana Arco

Az enyhén ívelt modell. Fali kivitel 30-féle méret Enyhén strukturált vagy sima...

Iguana Circo fali kivitel

Félkörívben domború modell. Fali kivitel 15-féle méret Enyhén strukturált...

Iguana Circo sarok kivitel

A sarokba illeszthető modell. Sarok kivitel 7-féle méret Enyhén strukturált vagy sima felületű,

Iguana Circo lábon álló kivitel

Önállóan álló, körívben domború modell. Lábon álló...

Iguana Circo pillérburkoló kivitel

Önállóan álló, körívben domború modell. Pillérburkoló kivitel 15-féle...

Iguana Visio tükrös kivitel

Az enyhén ívelt modell tükörrel. Fali kivitel 6-féle méret Enyhén strukturált...

Iguana Angula

A sarokra illeszthető modell. Sarok kivitel 15-féle méret Enyhén strukturált vagy sima...