/ Clima Canal

Tökéletesen kontrollált klíma: fűtés, hűtés, szellőzés.
Szerény mérete ellenére a Clima Canal egyben nagy teljesítményű fűtő-, hűtő és szellőzőrendszer, mely csendesen és diszkréten biztosítja a lehető legkellemesebb légkört.
Egy extrém kompakt méretű készülékben elhelyezett Low-H2O hőcserélő és az axiális ventilátor kimagasló teljesítménye szinte egyedülálló a kategóriájában. További nagy előnye a rendkívül halk üzemelése!

  • Padlóba süllyesztett kivitel
  • 4-féle standard méret
  • 5-féle rácsvariáció

Az innovatív megjelenésű axiális ventilátorral felszerelt Top Performers modell a környezetbarát Low-H2O (= alacsony víztartalom) még nagyobb komfortot adó változatát nyújtja, problémamentes és csendes megoldás mind a fűtésre, mind a légkondicionálásra.
A Clima Canal (Klímacsatorna) kompakt, előszerelt hűtő/fűtő berendezés padlóba történő beépítésre.
A készülék csak fűtésre is alkalmas, a klasszikus melegvizes rendszerekhez való csatlakozásokkal rendelkezik. Hűtésre is használható, amennyiben ilyen rendszerhez csatlakozik, valamint légfrissítésre, amennyiben külső levegő bevezető rendszerhez csatlakozik.
A beépítési mélység csak fűtés esetén 8 cm, fűtés/hűtés esetén 10 cm a végleges padlószinttől visszamérve.
Az egyes belső alkotórészek (fűtőelem, ventilátor/ok) egy pattintással állíthatóak össze, így egyszerűen szétszedhető a rendszeres takarítás vagy karbantartás céljából, anélkül, hogy a hidraulikus és elektromos vezetékeket meg kellene bontani.
Szokásos üzemmódban az adott névleges teljesítmény esetén gyakorlatilag nem hallható, még a csendes helyiségekben, pl. a hálószobában sem.
Beépítése igen egyszerű, a végleges padlószinthez való igazítás a max. 0,8 cm-es állíthatósággal rendelkező kerettel történik.