/ Freedom Clima

Energiahatékonyság, fenntarthatóság és design!
Szerény mérete ellenére a Freedom Clima egyben nagy teljesítményű fűtő- és hűtő, szabadon álló rendszer, mely csendesen és diszkréten biztosítja a lehető legkellemesebb légkört.
Egy extrém kompakt méretű készülékben elhelyezett Low-H2O hőcserélő és az axiális ventilátor kimagasló teljesítménye szinte egyedülálló a kategóriájában. További nagy előnye a rendkívül halk üzemelése.

•    Szabadon álló, kétcsöves kivitel
•    4-féle standard méret
•    Finoman ívelt duplafalú alumínium burkolat alumínium ráccsal
•    30 év garancia a fűtőelemre 


Az innovatív megjelenésű axiális ventilátorral felszerelt Top Performers modell a környezetbarát Low-H2O (= alacsony víztartalom) még nagyobb komfortot adó változatát nyújtja, problémamentes és csendes megoldás mind a fűtésre, mind a légkondicionálásra.
A Freedom Clima kompakt, készre szerelt fűtő vagy hűtő/fűtő, környezetbarát berendezés.
A készülék csak fűtésre is alkalmas, a klasszikus melegvizes rendszerekhez való csatlakozásokkal rendelkezik. Hűtésre is használható, amennyiben ilyen rendszerhez csatlakozik.
Az egyes belső alkotórészek (fűtőelem, ventilátor) szerszám nélkül, egy mozdulattal állíthatóak össze, így egyszerűen szétszedhető a rendszeres takarítás vagy karbantartás céljából, anélkül, hogy a hidraulikus és elektromos vezetékeket meg kellene bontani.
Szokásos üzemmódban az adott névleges teljesítmény esetén gyakorlatilag nem hallható, ezért még a csendes helyiségekben, pl. a hálószobába is ajánlott.
Beépítése igen egyszerű, 4 csavarral rögzíthető.
Tökéletes megoldás hőszivattyús és alacsony vízhőmérsékletű fűtési rendszerekben egyaránt.