/ Vertiga

A legmesszemenőbb kifejezése a formának és a funkciónak. A VERTIGA kombinálja a JAGA TOP PERFORMERS erejét a JAGA ENERGY SAVERS hatékonyságával és a JAGA EYECATCHERS designjával.
A VERTIGA egy új típusú radiátor az alacsony vízhőmérsékletű, hőszivattyús vagy kondenzációs rendszerekhez. Két dinamikus fűtőeleme ultrateljesítményt nyújt nagyon alacsony vízhőmérsékleten is.
Az ultravezető anyagoknak és a JAGA Low-H2O – alacsony víztartalomnak köszönhetően a radiátor sokkal könnyebben szabályozható, lényegesen több energiát spórolhatunk és mindezt látványosan.

 • Fali kivitel
 • 6-féle méret
 • 5 év garancia a fűtőelemre
  2 év garancia az elektromos részekre
  10 év garancia az egyéb részekre

VERTIGA PRIMO

 • Acélburkolat
 • Enyhén strukturált vagy sima felületű,
  selyemfényű, színes kivitel
  Színválaszték: JAGA színskála alapján

VERTIGA GLOW

 • Magasfényű HPL dekoritlemez burkolat
 • Teret tükröző, zongoralakk hatású
  magasfényű fehér vagy fekete szín

VERTIGA KIREI

 • A szója növény betakarítása után, táplálkozásra alkalmatlan, kidobásra szánt maradékából préselt, vízbázisú extra matt parkettalakkal kezelt lemezburkolat

Valamennyi központi fűtésrendszerbe beköthető, kombinálható más fűtőtestekkel.


Az ARLI Magyarország Kft. által képviselt, 1962-ben alapított belga JAGA cég vezető szerepet tölt be a világ fűtéstechnológiájában és formatervezésében. A fenntartható fejlődést hatványozottan szem előtt tartva, a korát megelőzve, a környezetvédelmi előírásoknak messzemenően megfelelve állítja elő és fejleszti jól felismerhető, egyedi karakterisztikával rendelkező termékeit, amelyek bármilyen enteriőrbe jól integrálhatóak.

Az innovatív megjelenés mögött környezetbarát Low-H2O (= alacsony víztartalom) technológia és a DBE (= Dynamic Boost Effect, dinamikus teljesítményfokozó hatás) technológia rejlik, mely még gazdaságosabb, még nagyobb komfortot adó változatot nyújtanak. Kifejezetten alkalmasak alacsony vízhőmérsékletű, hőszivattyús, kondenzációs, napkollektoros rendszerekhez.

A Low-H2O-val és a DBE-vel összeérnek az ökológiai érvek az ökonómiai érvekkel: akár 25%-os megtakarítást biztosít, ugyanakkor kevesebb terhelést jelent a környezetünknek.
A tradicionális radiátor jóval nagyobb víztartalma miatt lassan fűt fel. Erejének és sebességének köszönhetően a DBE ezt az energiapazarló felfűtési periódust a minimálisra csökkenti. A DBE-vel a felfűtési idő rövidebbé, a hőkibocsátás gyorsabbá válik, ezáltal sokkal hatékonyabban használjuk fűtésrendszerünket.
A DBE egység egy mikroprocesszor által kontrollált high-tech mini hőaktivátort tartalmaz. A processzor kézben tart mindent, méri a hőcserélőben folyó víz hőfokát és szabályozza a helyiség hőmérsékletét. Ez a kombináció magasabb fűtéskapacitást, gyorsabb reakcióidőt és gazdaságosabb működést garantál.
 

JAGA VERTIGA és egy hagyományos függőleges kivitelű, ugyanolyan méretű radiátor összehasonlítása

A JAGA VERTIGA előnyei:
- tökéletes felfűtés a radiátor teljes magasságában történő hőelosztásnak köszönhetően
- 9-szer gyorsabb felfűtés
- nagyon magas teljesítmény alacsony vízhőmérsékletű rendszer esetén is
- 10-30% energiamegtakarítás a padlófűtéshez vagy az acél lapradiátorokhoz képest
- teljesen automatikus vezérlés vízhőmérséklet érzékelők által